Skip to main content

Disclamer

Disclamer

Het Zomerkamp FNV en de FNV kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit informatie op deze website. Evenmin kan het Zomerkamp FNV de FNV aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik, het onvermogen tot gebruik of de resultaten van het gebruik van informatie op deze site.

Alle informatie, voorbeelden en suggesties op deze site zijn samengesteld en geschreven met uiterste zorgvuldigheid. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle ingevoerde informatie juist is. 

Copyright

Deze website is het eigendom van de het Zomerkamp FNV en de FNV.

In de Perskamer vind je alle voor de media relevante informatie over en/of van de bond. Dit varieert van persberichten tot onderzoeken en logo's. De foto's van onder andere ons algemeen of dagelijks bestuur zijn rechtenvrij beschikbaar ten behoeve van mediadoeleinden.

Al het andere beeldmateriaal, teksten en tools mogen niet worden overgenomen zonder voorafgaande toestemming van de FNV. Verzoeken daartoe kun je indienen bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van de FNV.