Corona/COVID-19

We zijn druk bezig met het organiseren van het Zomerkamp FNV 2021. Echter hebben we op dit moment nog steeds te maken met de risico’s en gevolgen van COVID-19.

Bij de organisatie en de uitvoering van het zomerkamp houden wij ons aan de richtlijnen die door het RIVM zijn opgesteld om verspreiding van het virus te voorkomen. 

Tevens maken wij  gebruik maken van het Protocol samen op kamp in 2021*. Hierin zijn de overheidsmaatregelen toegespitst op het verantwoord en veilig kunnen organiseren van kampen.  Versoepelingen of verzwaringen van de Nederlandse coronamaatregelen kunnen leiden tot een aanpassing van dit protocol.

Op dit moment is nog niet duidelijke wat de richtlijnen zijn ten tijde van het zomerkamp. Uiteraard hopen wij  en hebben wij goede moed dat het zomerkamp in de huidige vorm door kan gaan.

Mochten de richtlijnen onverhoopt anders voorschrijven, dan zullen wij genoodzaakt zijn om de organisatie van het zomerkamp aan te passen. 

Dit kan er toe leiden dat het zomerkamp in een andere vorm zal plaats vinden, bijvoorbeeld kleiner of op een andere moment later in het jaar of dat het zomerkamp helemaal geen doorgang kan vinden.  Ingeschreven deelnemers worden hierover per email geïnformeerd.

 *Dit protocol is samengesteld door organisaties aangesloten bij het Steunpunt KinderVakanties, YMCA Nederland, Scouting Nederland, JongNL Limburg, CCI-NL, Jantje Beton, NUSO, NJR in samenwerking met Nederlands Jeugdinstituut (NJI) en onderschreven door de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde.